Rafet Rama shkel ligjin për deputetët, vazhdon afërsinë me “Capital”

Kundër-kandidati i Thaçit për president, deputeti Rafet Rama, vepron në kundërshtim me ligjin për deputetët që nga mandatimi i tij, në korrik të 2014-es. Rama mban postin e këshilltarit në firmën private “Capital”, përkundër ndalesës që parasheh ligji për të drejtat dhe përgjegjësitë e deputetit. Agjencia Kundër Korrupsion e kishte trajtuar rastin e Ramës. Kishte konkluduar se deputeti nuk është duke shkelur ligjin pasi që nuk mban postin e këshilltarit në këtë firmë private, ndonëse Rama e deklaron publikisht këtë fakt.