Shteti ia sekuestron Milaim Zekës tri banesa – dyshohet se u blen me para të pista

Tri banesa të blera nga Milaim Zeka në njërin prej komplekseve më ekskluzive në Prishtinë, janë sekuestruar nga shteti. Paratë për blerjen e këtyre banesave kompleksin afarist-banesor Nartel Center në lagjen Lakrishte në Prishtinë, dyshohet se kanë prejardhje nga mashtrimi që Milaim Zeka dhe partneri i tij, Ilir Krasniqi u kanë bërë 920 kosovarëve me … Continue reading Shteti ia sekuestron Milaim Zekës tri banesa – dyshohet se u blen me para të pista