Si u bë avokati i dështuar në Britani, gjykatësi kryesor në Kosovë

Britaniku 52 vjeçar, Malcolm Simmons ka më shumë se një javë që është kthyer në vendlindjen e tij në Cobham një qytezë e vogël, afër Londrës. Simmons është kthyer me djalin e tij dhe bashkëshorten në Britani të Madhe pas një pune 11 vjeçare në sistemin e drejtësisë, në dy vende tepër problematike në Ballkan, Bosnja … Continue reading Si u bë avokati i dështuar në Britani, gjykatësi kryesor në Kosovë