Humels bën gjestin e madh për djaloshin 13-vjeçar

Humels bën gjestin e madh për djaloshin 13-vjeçar

Një udhëtim i paharrueshëm ka qenë ai nga Mynihu drejt Dortmundit, për një tifoz të vogël 13-vjeçar, të quajtur Justus. Djaloshi po bëhej gati të hipte në aeroplan dhe në dorë kishte një top futbolli që babai ia kishte dhuruar për ditëlindje, por kontrolluesit në aeroport, nuk e lejuan që ta merrte topin me vete.më shumë në Insporti