I jepet lamtumira e fundit aktorës së madhe Leze Qena

I jepet lamtumira e fundit aktorës së madhe Leze Qena

Aktorja e mirënjohur Leze Qena, ndërroj jetë ditën e djeshme duke lën pas vetes një bagazh artistikë!

Sot i’u dha lamtumira e fundit.

Leze Qena u varrosë në varrezat e qytetit të Prishtinës, të pranishëm ishin familjar dhe shumë miq të saj.

Dhe ne do ta kujtojmë si Leze të shumë roleve filmike dhe teatrale.