fbpx

“I thashë policit lëshomë pashë Ismetin” – shakaja e Bylbyl Sokolit me Ismet Munishin

“I thashë policit lëshomë pashë Ismetin” – shakaja e Bylbyl Sokolit me Ismet Munishin

Trajneri Bylbyl Sokoli ka treguar një shaka që ka bërë me një polic në Gjakovë, që kishte të bëjë me Ismet Munishin.

Sokoli tregoi se si për një moment u ndal nga policia, me ç’rast ai e përmendi Ismet Munishin dhe shpëtoi nga dënimi.

Këtë trajneri i Ferizajit e zbuloi në emisionin ‘Dueli Sportiv’, shkruan Insporti.

Deklarata e Bylbyl Sokolit që e bëri të qeshë Ismet Munishin