I vdekuri ‘zgjohet’ nga shtrati – kjo është kamera e fshehtë më e frikshme në botë

I vdekuri ‘zgjohet’ nga shtrati – kjo është kamera e fshehtë më e frikshme në botë

Disa të rinjë, njëri i improvizuar sikurse imam, kanë realizuar një kamerë të fshehtë me një tabut.

Hoxha ka ndaluar persona të ndryshëm në rrugë dhe ka sugjeruar ata që ta ruajnë personin e vdekur.

Mirëpo, kjo “surprizë” ka frikësuar gjithë personat, transmeton Indeksonline.