Imazhe të pabesueshme që na dhuroi nëna natyrë

Imazhe të pabesueshme që na dhuroi nëna natyrë

Bukuri e nënës natyrë dhe çuditë e saj shpeshherë shkojnë përtej asaj që ne mund të imagjinojmë. “Bright Side”, ka selektuar disa nga imazhet më të pabesueshme të nënës natyrë, të cilat janë më se të vërteta pa ndërhyrje kompjuterike, transmeton Insajderi.

Kjo dritare e bën oborrin e shtëpisë të duket sikur është në katër stinë të ndryshme.

Një shkëmb balancues 12,000-vjeçar që ende nuk ka rënë.

Ky gur i thjeshtë gri bëhet jeshile smerald kur drita e godet.

 

Duket sikur dikush mori një vizore dhe e ndau këtë pemë.

Këto ishuj të Maldiveve duken sikur thjesht po lundrojnë.

Ky shkëmb i gjetur në plazhin Chesil, në Mbretërinë e Bashkuar, është krejtësisht i rrumbullakët.

Një gur i rrallë i quajtur ” Grejpfrut ” për shkak të pamjes së tij që i ngjason këtij fruti.

Ju do të mendonit se ky është një xhevahir, por është një brumbull i artë scarab.

Reflektime vertikale të kristaleve të akullit në Alaskë.

20+ Pics From Mother Nature That Will Make You Wonder If They Are Real or Not

Pavarësisht se çfarë ka ndodhur, kjo pemë në një farë mënyre arriti të mbijetojë.

20+ Pics From Mother Nature That Will Make You Wonder If They Are Real or Not