Inatet personale të politikanëve që s’i lëkundi as tërmeti, Thaçi-Rama vs Haradinaj-Meta

Menjëherë pas lajmit shokues të së martës, Kosova nisi trupat e saj për ndihmë drejt Shqipërisë. Madje pa vonuar shumë drejt vendit të shqipes u nisën edhe ndihma të tjera ushqimore dhe materiale. Kjo ngjarje e rëndë i bëri bashkë gjithë shqiptarët anë e kënd Ballkanit, por s’i lëkundi inatet personale ndërmjet disa prej politikanëve. … Continue reading Inatet personale të politikanëve që s’i lëkundi as tërmeti, Thaçi-Rama vs Haradinaj-Meta