fbpx

Instagrami do të ndalojë publikimin e pëlqimeve në postime

Instagrami do të ndalojë publikimin e pëlqimeve në postime

Punëtorët e Instagrami-it janë duke punuar në versionin që të mos publikohet numri i pëlqimeve në postimet e publikuara.

Ky vendim është marrë pasi shumë përdorues janë duke e ndier veten të pakompletuar dhe inferior karshi profilive të ndryshme në këtë rrjet social.

“Ne dëshirojmë që ndjekësit tuaj të fokusohen se çfarë shprëndani e jo se sa pëlqime merrni në postimet tuaja”, ka thënë Jane Wong, inxhiniere softuerike.

Po ashtu ajo shtoi se vetëm ata që shprëndajnë një postim mund të shohin se sa pëlqime mund t’i ketë.