Intel me procesor 30% më të shpejtë

Intel me procesor 30% më të shpejtë

Intel po sjell gjeneratën e tetë të procesorëve dhe mund të jetë më interesante nga çfarë mund ta mendonim.

Pak kohë më parë, kompani deklaroi se procesori i ri do të ishte 15% më i shpejtë se ai i kaluari, por Intel ka zbuluar se gjenerata e 8 e tyre do të jenë 30% më të shpejtë.

Intel ende nuk ka dhënë asnjë informacion tjetër në lidhje me këtë çip, por ajo çfarë dimë është se priten të vijë në fund të këtij viti.