Interex nuk e përfill vendimin e komunës – i mbush koridoret e banesave me fletushka

Interex nuk e përfill vendimin e komunës – i mbush koridoret e banesave me fletushka

Marketi i njohur, “Interex”, nuk e përfillë vendimin e Komunës. Ai vazhdimisht i mbush korridoret dhe hyrjet e banesave me fletushka të tilla.

Shpërndarja e fletushkave të marketeve apo kompanive të ndryshme private dënohet me gjobë nga komuna e Prishtinës, shkruan Insajderi.com

Adonis Tahiri, drejtor i Inspekcionit,  vazhdimisht bënë thirrje që të mos shpërndahen në këtë formë fletushkat e tilla dhe se, në të kundërt, dënimi është 90 euro e tutje.

E nga komuna thonë se kompanitë janë të njoftuara se shpërndarja e tillë është e dënueshme./Insajderi/