Investigimi në show-in televisiv Ellen DeGeneres mund të bëhet shkas për përmbylljen e karrierës së Ellen

Investigimi në show-in televisiv Ellen DeGeneres mund të bëhet shkas për përmbylljen e karrierës së Ellen

Emisioni televisiv “Ellen DeGeneres Show” është duke u hetuar prej kompanisë ËarnerMedia pasi një numër akuzash për “ambient toxic të punës” janë bërë publike, raporton Fox5, shkruan Insajdei.

Në një rapot të Buzzfeed News, një person nga stafi aktual dhe 10 të tjerë janë ankuar për bullizëm dhe racizëm në ambientin e punës.

Eric Schiffer nga Reputation Management Consultants ka thënë se kjo mund të ketë konsekuenca drastike për Ellen dhe markën e saj.

“Ajo  mund të akuzohet për një nga mashtrimet më të mëdha në historinë e të famshmëve në Amerikë. Hetues serioz janë duke vëzhguar akuzat dhe nëse ata i vërtetojnë këto, ky emsision do të mbyllet.”/Insajderi.com