iPhone i ri me lidhje të dyfishtë Bluetooth

iPhone i ri me lidhje të dyfishtë Bluetooth

Së shpejti, nuk do të detyroheni të dëgjoni kufjet me shokun tuaj nëse doni të dëgjoni muzikë së bashku në lëvizje.

iPhone i gjeneratës së ardhshme të Apple pritet të vijë me lidhje të dyfishtë Bluetooth për të luajtur audio në më shumë se një pajisje në të njëjtën kohë, njoftoi Mac Otakara, duke cituar burimet e zinxhirit të furnizimit.

Nuk është e qartë nëse të gjitha pajisjet në linjën e re të iPhone të Apple do të kenë një lidhje të dyfishtë me Bluetooth.

Me këtë funksion të ri, përdoruesit do të jenë në gjendje të dërgojnë audio në dy palë AirPods në të njëjtën kohë, ose të luanin një këngë në shumë Bluetooth të bëra nga kompani të ndryshme.

Një rast tjetër i përdorimit mund t’i lejojë pronarët e iPhone të dërgojnë udhëzime GPS për një palë kufje dhe sistemin e navigimit të makinës së tyre.

Nëse Apple vendos të përfshijë një tipar të tillë, ky nuk do të ishte krijuesi i parë i telefonave të mençur që bën një gjë të tillë.

Telefonat Samsung me Bluetooth 5.0 vijnë me një funksion të quajtur ‘Dual Audio’, i cili u lejon përdoruesve të luajnë audio në më shumë se një pajisje.

Kjo vjen pas spekulimeve të fundit të cilat sugjerojnë se iPhone i ardhshëm do të jetë në gjendje të përdoret si një ngarkues portativ.

Apple thuhet se po shqyrton të shtojë “ngarkimin e dyfishtë pa tela” për iPhone-in e ardhshëm të saj, i cili do t’ju lejojë të ngarkoni pajisje të tjera duke përdorur telefonin e mençur.