fbpx
artikull i sponzorizuar

IPKO sjellë iPhonët e ri në tregun Kosovar

IPKO sjellë iPhonët e ri në tregun Kosovar

IPKO do të ofrojë iPhone XS, iPhone XS Max dhe iPhone XR, duke sjellë inovacion me iPhonët më të ri në Kosovë. Këto produkte, do të mund të blihen në dyqanet e IPKO-së, si në vijim: Prishtinë 3 dyqane (Qendër, Pejton dhe Dardani), Prizren, Pejë, Mitrovicë, Gjilan, Gjakovë dhe Ferizaj.