Ish gruaja e R. Kelly: Ne ishim të martuar por unë kurrë nuk isha gruaja e tij

Ish gruaja e R. Kelly: Ne ishim të martuar por unë kurrë nuk isha gruaja e tij

Drea Kelly tregon për Page Six se martesa e saj me R. Kelly ishte një përvojë e hidhur, pavarësisht nga pasuria dhe fama e tij.

“Paraja nuk të sjell lumturi; është një vend i vetmuar”, tha Drea për lidhjen e saj me këngëtarin famëkeq.

“Unë ende them, që kam qenë e martuar, por nuk kam qenë kurrë grua dhe nuk dua që askush tjetër ta përjetojë atë”.

Drea, e cila u shfaq në “Hollywood Exes” të VH1, tha se të rinjtë vendosin shpesh për shkak të “gjërave materiale” gjë që fundi i martesës së saj e mësoi se është një gabim. ”

Në fund të ditës, ajo që ju duhet të kuptoni është se kur të mbarojë, ata do t’ju njoftojnë se paratë e tij të dreqit janë paratë e tij të mallkuara dhe ata largohen me paratë e tyre,” tha ajo.

Çifti u martuan në 1996, dhe divorci i tyre u bë përfundimtar në 2009. Ata kanë tre fëmijë.

“Hollysood Exes” ku luajti gjithashtu Nicole Murphy, ish-gruaja e Eddie Murphy, ish-bashkëshortja e Will Smith Sheree Zampino, ish-i i Princ Mayte Garcia dhe Jessica Canseco, e cila ishte e martuar me Jose Canseco, ndër të tjera – ka krijuar së bashku një shfaqje ribashkimi, i cili është vendosur të transmetohet të martën./Insajderi.com

Page SIx