Ish-senatori Bob Dole fiton tender 2.3 milionë eurosh nga Qeveria e Kosovës

Presidenti Hashim Thaçi dhe ish-senatori Bob Dol, treguan detaje të bisedës mes tyre dhe përshëndetën publikisht njëri-tjetrin pas takimit të zhvilluar më 9 janar të këtij viti, në Uashington. Thaçi shkruajti në Twitter se ndihet i nderuar që ka takuar mikun e madh të shqiptarëve. Ndërsa Bob Dole deklaroi se ndihet i nderuar për miqësinë … Continue reading Ish-senatori Bob Dole fiton tender 2.3 milionë eurosh nga Qeveria e Kosovës