Ja pse gorillat janë të mençura {Video}

Ja pse gorillat janë të mençura {Video}

Askujt nuk i pëlqen të laget në shi, dhe e njëjta mund të thuhet për gorillat në një kopsht zoologjik në Karolinën Jugore.

Një video e publikuar në rrjetet sociale, tregon një familje të gorillave në kopsht, duke u përpjekur t’i shmangen reshjeve të shiut.

 

 

Në video, gorillat janë ulur në një vend të thatë për të qenë larg shiut.