Ja sa “Intelektualë” kanë mbërritur në Pejë

20.05.2018 14:14
Ja sa “Intelektualë” kanë mbërritur në Pejë

Dy orë para se të fillojë ndeshja e shumëpritur ndërmjet Prishtinës dhe Dritës, e cila edhe do ta përcaktojë kampionin për edicionin e sivjetmë të futbollit kosovar, në Pejë kanë arritur grupet e para…vazhdo