‘Je shumë gocë e bukur’, Fero i bën diss Unikkatilit

‘Je shumë gocë e bukur’, Fero i bën diss Unikkatilit

Fero dhe Unikatili prej kohësh kanë pasur mosmarrëveshje dhe armiqësi  me njëri-tjetrin dhe duket se raportet sa vinë e përkeqësohen.

Në koncertin e mbajtur në Mitrovicë, Unikaltili e thumboi Feron duke brohoritur në drejtim të publikut me fjalët: “Unë jam baba, nona, gjyshi, tonat”.

Ndërsa Fero ka pranuar se disa vargje tek kënga ‘Baba për Ikona’ jan përkushtuar për Unikatilin.

Ai ka publikuar një video në Instagram ku shihet teksa performon ‘Baba për Ikona’ dhe shkruan “Hej nona je shumë gocë e bukur”.