Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez fillojnë përgaditjet për dasëm këtë vit

Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez fillojnë përgaditjet për dasëm këtë vit

Jennifer Lopez dhe Alex Rodriguez kanë gati një vit fejesë, dhe tani dyshja filloi të bejnë edhe planin e dasmës që sipas shumë burimeve është këtë vit.
Arsyeja pse martesa është shtyer ishte, për shkak të orarit të xhirimeve të saj për performancën në Super Bowl.

Dhe tani ajo përfundimisht është gati në planifikimin e dasmës , të cilin e ka si të vetmin qellim.