Jennifer Lopez nuk është ndarë me të fejuarin, thjesht po kalonin një të premte të keqe

Jennifer Lopez nuk është ndarë me të fejuarin, thjesht po kalonin një të premte të keqe
Burimi i fotografisë: Jamie McCarthy / Getty Images

Të premten me 12 mars, u raportua gjerëisht se Jennifer Lopez dhe Alex Rogrigues i kanë dhënë fund fejesës së tyre dyvjeçare.

Sipas TMZ, çifti janë akoma bashkë dhe raportimet nuk janë të vërteta, njofton Insajderi.

Çifti tha për median se, “Të gjitha raportimet janë të pavërteta. Ne po punojmë me njëri tjetrin në lidhje dhe se asgjë nuk ka të bëjë me një palë të tretë”, duke iu referuar thashethemeve se Alex ishte me aktoren, Madison LeCroy.

Kur u pyetën se cfarë nxiti raportimet për ndarje, ata u përgjigjen se po kalonin një të premte të keqe. /Insajderi.com