Jep dorëheqje Xhavit Drenori

Jep dorëheqje Xhavit Drenori

Xhavit Drenori, sot ka dhënë dorëheqje nga pozita e asambleist në Kuvendin Komunal të Drenasit.

Në njoftimin që  e ka bërë vet Drenori thotë se arsyeja e dorëheqjes janë shumë parregullsi në këtë Kuvend.

Megjithatë, Drenori tha se i vjen keq nga votuesit e tij, dhe shtoi se vendin e tij si asambleist i Lëvizjes Vetëvendosje do ta zë dikush nga kjo parti.