Johnny Deep akuzohet se ka dashur të diskreditojë gruan e tij Amber Heard për të shpëtuar karrierën e tij

Johnny Deep akuzohet se ka dashur të diskreditojë gruan e tij Amber Heard për të shpëtuar karrierën e tij

Johnny Depp është duke u përballur me akuza të reja, sipas të cilave, ai është duke tentuar të diskreditojë ish gruan e tij për të shpëtuar karrierën.

Akuza e ngritur nga Heard thotë se Deep “ka tentuar të shkaktojë urrejtje dhe mllef ndaj saj online dhe t’i bëj studio filmike të mendojnë që ai është ende i rëndësishëm.

Në akuzën e re, Amber pretendon që Depp dhe avokati Adam Waldman, janë duke tentuar të shkatërrojnë dhe të e lëndojnë atë.

“Depp është duke tentuar të ulë famën e Heard dhe të shkatërrojë reputacionin e saj, karrierën dhe jetën, gjatë gjykimit që ka zgjatur 3 javë”, thuhet në këtë akuzë.

Akuzat e reja janë si mënyrë për të kundërshtuar akuzën që ka ngritur tasg Depp ndaj Heard./Insajderi.com