Ka në posedim mbi 200 milionë euro – Legjenda e rokut udhëton me metro

Ka në posedim mbi 200 milionë euro – Legjenda e rokut udhëton me metro

Roger Waters është një nga emrat më të mëdhenj në historinë e rok & rollit. Kontributin më të madh ai e dha në grupin Pink Floyd që nga fansat e muzikës u bë kult.

Me tekstet e tij të jashtëzakonshme, Waters, korri suksese të mëdha duke arritur të grumbulloj pasuri në vlerë prej 247 milionë eurosh.

Përgjatë karrierës, këngëtari tanimë 75-vjecar është shquar për modestinë dhe për angazhimin e madh me Pink Floyd si dhe me karrierën solo. Këtë e ka dëshmuar edhe tani, kur është parë duke udhëtuar me metro në qendër të Manhatanit.

Ai u ul me njerëzit e zakonshëm në metro për ta bërë udhëtimin e tij, duke u krijuar atyre mundësinë që ta shohin nga afër dhe të komunikojnë me të.

Kjo dëshmon se artistët e mëdhenj kanë arritur të lënë gjurmë dhe të korrin suksese, duke qenë modestë dhe duke punuar me pasion të madh.