Kadriu: Nga terreni mësojmë se jemi trefishuar, Gjilani do të ndryshojë

Kadriu: Nga terreni mësojmë se jemi trefishuar, Gjilani do të ndryshojë

Kandidati për kryetar të Gjilanit nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), me bashkëpunëtorë, takoi strukturën e kësaj partie në nëndegën “Livoç i Epërm”.

Kadriu kërkoi mobilizim shtesë në ditët në vijim në mënyrë që të dalim jo veç të parët, por ta bëjm të theksuar dallimin.

“Nuk kanë mbetë edhe shumë ditë deri në zgjedhje, dhe kesisoj nuk guxojmë të lodhemi, sepse nga ajo që po shohim në terren, na presin shumë punë për të bë në mandatin e ardhshëm katër vjeçarë”, tha Rexhep Kadriu.