Kali kujdeset ta qetësojë foshnjën

Kali kujdeset ta qetësojë foshnjën

Një kalë në stallën e tij është kujdesur që ta qetësojë një foshnje që e kishte aty pranë. Fëmija duket se është në karrocën e tij teksa qëndron pranë kalit.

Kali e shikon dhe fillon ta lëkundë atë, duke bërë që foshnja të qesh.

Pranë fëmijës dëgjohet dikush, ndoshta prindërit e tij teksa qeshim me veprimin e çuditshëm që bën kali me foshnjën.