Një kamerier ia ka kthyer një çek në vlerë prej 424,000 dollarë një punëtoreje sociale në pension e cila e humbi.

Kamerieri shqiptar ‘hero’ në Amerikë – Ia kthen klientes çekun afër gjysmë milioni dollarë

Kamerieri shqiptar ‘hero’ në Amerikë – Ia kthen klientes çekun afër gjysmë milioni dollarë

Një kamerier ia ka kthyer një çek në vlerë prej 424,000 dollarë një punëtoreje sociale në pension e cila e humbi.

Armando Markaj, gjeti një çek derisa po e pastronte tavolinën të shtunën në restorantin Pasty në Harlem, shkruan Daily News.

Markaj vrapoi jashtë por konsumatorja kishte shkuar. Ai e hapi zarfin dhe u shokua.

Pas një kërkimi të pasuksesshëm, pronari i restorantit telefonoi të përditshmen Daily News për të kërkuar ndihmë.

E lehtësuar Karen Vinacour u ribashkua me çekun e saj të mërkurën. Çeku përmbante shumën e shitjes së apartamentit të saj, e rezervuar për të paguar shtëpinë e re, transmeton Koha.net.

Vinacour nuk i kishte lënë bakshish kamerierit pasi kishte ngrënë në restorant. Ajo u mundua ta kompensonte por ai refuzoi.

Markaj e pranoi kërkim-faljen nga Vinacour dhe tha që është i lumtur për të.