Kampionatin Botëror – short i vështirë për kuqezinjtë

Kampionatin Botëror – short i vështirë për kuqezinjtë

Ka filluar të hidhet shorti për Kampionatin Botëror që do të mbahet në Katar në vitin 2022.

Është bërë tashmë e ditur se do të plotësohen të gjitha grupet me radhë, derisa shorti do jetë disi i dirigjuar.

Vendet që kanë konflikte nuk mund të përballen, derisa shteti që nuk i njeh vizat e shteti tjetër, duhet të zhvillojë takimin në vendin e tyre, por mund të zgjedh edhe një stadium tjetër të përshtatshëm.

Nga Grupi A deri në Grupin E, do të jenë nga pesë skuadra, derisa nga ai F deri te J, do të jenë nga gjashtë skuadra.

Grupi A: Portugalia, Serbia, Republika e Irlandës, Luksemburgu

Grupi B: Spanja, Suedia, Greqia, Gjeorgjia, Kosova

Grupi C: Italia, Zvicra, Irlanda e Veriut, Bullgaria

Grupi D: Franca, Ukraina, Finlanda, Bosnja dhe Hercegovina

Grupi E: Belgjika, Uellsi, Republika Çeke, Bjellorusia

Grupi F: Danimarka, Austria, Skocia, Izraeli

Grupi G: Holanda, Turqia, Norvegjia, Mali i Zi

Grupi H: Kroacia, Sllovakia, Rusia, Sllovenia

Grupi I: Anglia, Polonia, Hungaria, Shqipëria, Andorra

Grupi J: Gjermania, Rumania, Islanda./Insajderi.com