Kandidati i Vetëvendosjes për kryetar të komunës së Shtimes

Kandidati i Vetëvendosjes për kryetar të komunës së Shtimes

Lëvizja Vetëvendosje ka konfirmuar se Ruzhdi Jashari do të jetë kandidat për kryetar të Shtimes në zgjedhjet komunale që do të mbahen më 22 tetor.

“Aktivistët e Qendrës së Shtimes, nëpërmjet parimit një anëtar një votë e kanë zgjedhur z. Ruzhdi Jashari kandidat për kryetar të Shtimes. E urojmë z. Jashari dhe aktivistët e Qendrës së Shtimes”, thuhet në njoftimin e VV-së.