Kandiq e shqetësuar me arrestimet e Speciales

Kandiq e shqetësuar me arrestimet e Speciales

Natasha Kandiq, aktiviste e shquar serbe dhe themeluese e Fondit për të Drejtën Humanitare, i ka parë me shqetësim zhvillimet e fundit rreth misionit të Gjykatës Speciale në Kosovë.

Gjykata Speciale ka konfirmuar aktakzuën për ish-presidentin e Kosovës, Hashim Thaçin dhe ish-kreun e Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veselin.

Po ashtu janë bastisur edhe shtëpitë e Jakup krasniqit dhe është ngritur aktakzuë kundër shefit të grupit parlamentar të Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimnit.

Kandiq për Radio Televizionin e Kosovës tha se Specialja nuk duhet të vazhdojë të jetë e njëanshme për sa i përket luftës në Kosovë. /Insajderi.com