Kaosi dhe shkatërrimi në Beirut pas shpërthimit

Kaosi dhe shkatërrimi në Beirut pas shpërthimit

Kryeqyteti i Lebanonit Beirut, është duke vajtuar viktimat e së martës, ku u vranë më shumë se 100 persona, u lënduan mijëra dhe shkatërrimi u përhap në qytet.

Më poshtë po sjellim për ju gjendjen aktuale të vendit, tmerrin e banorëve dhe pamje nga pjesë të shkatërruara të qytetit./Insajderi.com