Kapen në flagrancë duke marr ryshfet, arrestohen dy zyrtarë të shtetit

Prokuroria Themelore në Prishtinë ka njoftuar se sot ka arrestuar katër persona për marrje dhe dhënie ryshfeti.  “Me urdhër të Prokurorisë Themelore në Prishtinë janë arrestuar katër persona për veprat penale “Marrje ryshfeti” dhe “Dhënie të ryshfetit”. Dy të arrestuarit janë, personi me inicialet F.K, punonjës i Prokurorisë Themelore në Prishtinë, dhe personi me inicialet … Continue reading Kapen në flagrancë duke marr ryshfet, arrestohen dy zyrtarë të shtetit