Karnevali i Rio de Janeiro 2021 është shtyer në afat të pacaktuar

Karnevali i Rio de Janeiro 2021 është shtyer në afat të pacaktuar

Karnevalet e Rio de Janeiro që ishin paracaktuar të mbahen në shkurt janë shtyer në afat të pacaktuar, thonë organizatorët.

Shkolla e sambës që është e përfshirë në këtë paradë, ka paralajmëruar që mund të ishte e vështirë të organizohej parada pa një vaksinë kundër Covid-19, shkruan BBC, raporton Insajderi.

Karnevalet e Rio tërheqin miliona vizitorë secilin vit.

Brazili ëhtë një nga shtetet më të afektuara nga pandemia, me 4.5 milionë të infektuar dhe më shumë se 138.000 vdekje./Insajderi.com