Kasapolli: Memli Krasniqi dhe Kadri Veseli kanë detyruar Kosovën të stërvitë edhe pse nuk e kanë pasur në agjendë

Kasapolli: Memli Krasniqi dhe Kadri Veseli kanë detyruar Kosovën të stërvitë edhe pse nuk e kanë pasur në agjendë

Gazetari i mirënjohur, Agim Kasapolli i ftuar në emisionin “Favorit” në televizionin T7 ka deklaruar se ish kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli dhe ish ministri i MRKS, Memli Krasniqi kanë detyruar Përfaqëusesen e Kosovës të stërvisë para ndeshjes me Bullgarinë, pa e pasur fare në agjendë.

Kasapolli ka deklaruar se futbolli i Kosovës është politizuar në maksimum dhe se gabimi i Federatës së Futbollit të Kosovës është shumë i madh, më shumë në Insporti.com.