Katër golat që konkurrojnë për më të mirin e fazës së grupeve në Ligën e Kampionëve (VIDEO)

Katër golat që konkurrojnë për më të mirin e fazës së grupeve në Ligën e Kampionëve (VIDEO)

Faza e grupeve e Ligës së Kampionëve ka përfunduar dhe tashmë skuadrat e kualifikuara kanë njohur edhe kundërshtarët e ardhshëm për fazën tjetër.vazhdo në Insporti.com.