Katër kërcënimet e presidentit për BE-në

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi sot ka kërcënuar Bashkimin Evropian (BE), për politikat e saj të zgjerimit. Në një shkrim për portalin panevropain “EuroActiv”, Thaçi ka shkruar se marrëdhënia e Komisionit Evropian me Ballkanin Perëndimor dhe politika e zgjerimit ka qenë e ndërlikuar. Në këtë shkrim Thaçi ka shkruar se politikat e BE-së kishin efekte … Continue reading Katër kërcënimet e presidentit për BE-në