Katër të vdekur dhe 568 raste me COVID-19

Katër të vdekur dhe 568 raste me COVID-19

Katër persona kanë ndërruar jetë si pasojë e COVID-19 dhe 568 infeksione janë regjistruar në njëzetekatër orët e fundit.

Këto raste nga 2.532 mostra, përcjell Insajderi

.Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka njoftuar se janë shëruar 295 persona.

Numri i përgjithshëm i vdekjeve që nga 13 marsi ka shkuar në 1620.

Ndërsa I rasteve 70.753, ndërkaq i të shëruarve në 60.628.

Rastet aktive janë 8.505.Rastet pozitive janë nga komunat: Prishtinë 233 raste, Pejë 47 raste, Gjakovë 29 raste, Gjilan 28 raste, Lipjan 26 raste, Podujevë 23 raste, Kamenicë 22 raste, Vushtrri 22 raste, Ferizaj 20 raste, Mitrovicë 20 raste, Fushë-Kosovë 16 raste, Viti 12 raste, Obiliq 11 raste, Rahovec 11 raste, Suharekë 10 raste, Skenderaj 9 raste, Deçan 7 raste, Prizren 7 raste, Kaçanik 5 raste, Shtime 3 raste, Dragash 2.raste dhe me nga një rast komunat Istog, Kllokot, Malishevë, Novobërdë dhe Shtërpcë. /Insajderi.com