Katër variantet që ka UEFA për të mbyllur Championsin deri në 3 gusht

Katër variantet që ka UEFA për të mbyllur Championsin deri në 3 gusht

Katër variantet që ka UEFA për të mbyllur Championsin deri në 3 gushtUEFA ka qenë e qartë në idetë e saj teksa u ka bërë të ditur klubeve europiane se ky sezon futbollistik duhet të përfundojë deri në datën 3 gusht, përfshirë edhe Kupat e Europës, Champions League dhe Europa League.

Lajmi i plotë në Insporti.com