Katër vdekje si pasojë e COVID-19

Katër vdekje si pasojë e COVID-19

Katër persona kanë vdekur si rezultat i virusit COVID-19,  përcjell Insajderi.

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, ka raportuar 290 infeksione të reja dhe 336 të shëruar.

Numri i përgjithshëm i rasteve ka arritur në 64.095, ndërsa i të shëruarve 55.560.

Rastet aktive janë 6.994.

Rastet pozitive janë nga komunat: Prishtinë 111 raste, Prizren 30 raste, Podujevë 18 raste, Gjakovë 16 raste, Pejë 15 raste, Fushë-Kosovë 11 raste, Ferizaj 10 raste, Gjilan 10 raste, Lipjan 10 raste, Mitrovicë 8 raste, Vushtrri 7 raste, Obiliq 6 raste, Rahovec 6 raste, Skenderaj 6 raste, Drenas 5 raste, Istog 5 raste, Klinë 4 raste, Malishevë 3 raste, Deçan 2 raste, Dragash 2 raste, Shtime 2 raste dhe me nga 1 rast komunat Graçanicë, Kaçanik, Novobërdë. /Insajderi.com