Kelmendi: U ktheva në PDK sepse i duhem Parlamentit dhe Qeverisë

Kelmendi: U ktheva në PDK sepse i duhem Parlamentit dhe Qeverisë

Ramiz Kelmendi i cili e quajti vetën “lokomotivë”, mendon se i duhet Qeverisë dhe Parlamentit.

Për këtë ai thotë se është ribashkuar me Partinë Demokratike të Kosovës.

Sipas, “profesionalizmi” i tij mundëson në “zhvillimin e shpejtë” të Kosovës.

”Në zgjedhjet e kaluara zgjodha të pauzojë, por pash që spektrit politik për çështje ekonomike po i mungoj. Dhe Parlamentit dhe Qeverisë, profesionalizmi im dhe mundësia për të kontribuar për zhvillimin e shpejtë të Kosovës, po i mungon dhe desha që atë ta plotësojë maksimalisht në kohën e viteve të mia para pensionimit”, tha ai në Klan Kosova. /Insajderi.com