Kënga e Dhuratës dhe Slooking hit edhe në Francë

Kënga e Dhuratës dhe Slooking hit edhe në Francë

‘Zemër’ e Dhurates dhe Slooking po dëgjohet edhe në Francë.

Nga një video e dërguar nga lexues të Gazetës Express, në një local në Mulhouse, Alsace shihet duke u transmetuar kënga ‘Zemër’ e Dhuratës.

Kjo këngë ka arritur të kaloj tashmë 40 milionë klikime dhe po arrin të dëgjohet nëpër shumë vende të botës.