Kënga që Beyonce do të interpretojë në ‘The Lion King’

Kënga që Beyonce do të interpretojë në ‘The Lion King’

Konfirmohet zyrtarisht se Beyonce Knowles do të interpretojë këngën “Can You Feel Love Tonight” në ribërjen e filmit “The Lion King”.

Fansat e këtij filmi të animuar kanë pritur që diva e muzikës pop ta këndonte këngën, duke qenë se “Can You Feel Love Tonight” është e preferuara e luaneshës Nali, për të cilin do ta huazojë zërin pikërisht 37-vjeçarja.

Muzikën për këtë këngë e ka bërë Elton John, ndërsa tekstin e ka shkruar Tim Rice. Kënga është realizuar në vitin 1994 për versionin e atëhershëm të “The Lion King”, ndërsa e kanë interpretuar Joseph Williams dhe Sally Dworsky.