Këngëtaret shqiptare bëjnë festë në karantinë

Këngëtaret shqiptare bëjnë festë në karantinë

Pavarësisht gjendjes së jashtëzakonshme, këngëtaret e njohura kanë festuar.

Bëhet fjalë për motrat Emini, të cilat fakti se jemi në karantimë nuk i ndaloi për ta organizuar një festë me familje.

E padyshim që mbrëmja e së shtunës do të mbahet mend për këngëtaret Adelina dhe Vjosa Emini të cilat organizuan në shtëpi një mbrëmje salsa.

Adelina ka publikuar video dhe pamjet nuk duan koment.

“Dashuria, respekti dhe pozitiviteti janë elementet më të forta për të përballuar këtë sfidë. #rrinshpi”, ka shkruar ajo pranë videos ku u sugjeron të gjithëve qëndrimin në shtëpi.

Emisioni i fundit në Review