Këngëtari i famshëm emocionon shkodranët për Vllazninë (VIDEO)

Këngëtari i famshëm emocionon shkodranët për Vllazninë (VIDEO)

Këngëtari i famshëm shkodran, Bujar Qamili dhe televizioni lokal TV1, ndërmorën një iniciativë tepër fisnike, ditën e sotme. më shumë në Insporti.com.