Këngëtarja më e paguar në muzikë

21.11.2017 10:34
Këngëtarja më e paguar në muzikë

Këngëtarja e zhanrit R&B, Beyonce Knowles, ka fituar rreth 105 milionë dollarë nga shitjet rekord dhe nga koncerti i mbajtur me “Formation”.

Beyonce ka goditur skenën muzikore me albumin e saj “Lemonade” dhe turnetë që mbajti nëpër botë, kështu duke e bërë gruan më të fuqishme dhe më të paguarën në muzikë për vitin 2017.

Kështu, Beyonce ka lënë prapa këngëtaren Adele dhe Taylor Swift të Britanisë së Madhe.

Beyonce megjithatë ka edhe linjën e saj të modës “Ivy Park” që po ashtu i sjellë asaj shumë të ardhura në biznes.