Kërkesa e Rrustem Mustafës drejtuar PDK-së dhe LDK-së

Kërkesa e Rrustem Mustafës drejtuar PDK-së dhe LDK-së

Rrustem Mustafa nga PDK-ja i cili njihet për parashikimet e tij në politikë, ka kërkuar që sërish të lidhet marrëveshje politike mes PDK-së dhe LDK-së.

Të njëjtën gjë e kishte kërkuar edhe pas zgjedhjeve në vitin 2014, kur vendi u fut në bllokadë gjashtëmujore politike.

Më pas këto dy parti lidhën koalicion.

Postimi i plotë i tij:

PËRSËRI…

Marveshje politike-strategjike: PDK-LDK…

Vendi duhet bërë zgjidhjet nga mbrenda, të pavarur nga të huajt dhe entitetet që na rrethojnë.

Ideja e marrëveshjeve politike, ofron zgjidhje mbase do të funksiononte më mirë.

Marrëveshjes politiko-strategjike mes PDK e LDK me garanca të qëndrueshme dhe kredibile.

Marrëveshja do të mundësonte zhvillim sistematik institucional!