Këshilla për turistët në Kosovë: Si dhe ku të blini marihuanë?

Faqja "marijuanatravels.com" që i dedikohet përdoruesve të marihuanës të cilët udhëtojnë nëpër vende të ndryshme, rekomandon turistët që shkojnë Kosovë se ky vend ka probleme me posedimin e marihuanës por se një numër mjaft i individëve e përdorin atë shpesh. Këto janë këshillat që kjo faqe u jep turistëve që vijnë në Kosovë:

Këshilla për turistët në Kosovë: Si dhe ku të blini marihuanë?

Edhe policët nuk janë të shqetësuar në lidhje me përdorimin e marihuanës duke pasur parasysh se ata kanë çështje të tjera të rëndësishme për tu kujdesur.

Departamenti i policisë në Kosovë është mjaft injorant sa i përket marihuanës, edhe pse ju do ta keni të vështirë me ta në qoftë se ju jeni duke e përdorur atë publikisht.

Ka shumë hapësira të gjelbra dhe parqe në Prishtinë që  përdorohen për konsumimin e marihuanës dhe është mjaft e vështirë për t’i ikur policisë. E gjitha çfarë ju duhet, është t’i jepni ryshfet një polici në Kosovë, janë 5 euro.

weeed

Ku të blini bar dhe marihuana në Prishtinë?

Në qytetin e Prishtinës ka një numër mjaft të madh të dilerëve të marihuanës, edhe pse jo në rrugë mirë të organizuara dhe do ju duhet një kontakt lokal për t’iu ndihmuar me njërin nga dilerët.

Ju duhet të ndërveproni me të rinjtë në gjuhën angleze pasi që shumica e tyre janë miqësorë dhe janë të gatshëm për të ju ndihmuar.

Kontaktoni me banakierë, pronarët e kafeneve të internetit dhe shoferët adoleshentë të taksive në qoftë se ju nuk e njihni dikë.

Çmimet dhe informacionet rreth kanabisit në Prishtinë!

Marijuana është shumë ekonomike në Prishtinë dhe në rrethinat e saj. Ju mund të blini kanabis kudo, qoftë në internet kafe dhe kafenetë e qytetit me kostot duke filluar nga 3 euro deri në 20 euro për gram, e cila ndryshon në varësi me cilësinë.

Marka më e zakonshme e barit që do të gjeni në këtë vend është nga Shqipëria dhe në shumicën e rasteve ajo është e përzier me disa helme, për shembull gur të kaltër dhe helm miu, ngjyrë rozë.

Shmangni përdorimin e marihuanës në hapësira publike, pasi mund të hasni në policë. Nëse jeni të kapur nga policia ju duhet të jeni të përgatitur për t’i dhënë diçka ryshfet atyre. /Insajderi.com