Kështu duket Charlotte Crosby pas ndërhyrjes në gjoks

Kështu duket Charlotte Crosby pas ndërhyrjes në gjoks

Charlotte Crosby është dukur jashtëzakonisht në formë në bikine gjatë pushimeve në Ibiza, derisa ajo tregoj se ndihet mirë pasi që hoqi implantët në gji dhe tani ka gjoks natyral

Ajo është fotografuar gjatë pushimeve derisa tani e ka marrë veten pas operacionit për heqjen e implantëve të gjirit.

Crosby është paraqitur natyrale dhe në formë derisa është parë duke u relaksuar afër një pishine ku ishte me shoqërinë e saj duke kaluar pushimet në Ibiza.

Ylli i televizionit (29) tani ka masën B të gjoksit.