Kështu duket shtëpia e Linda Halimit

Kështu duket shtëpia e Linda Halimit

Linda Halimi ka bërë edhe një shtëpi të re për të dhe familjen e saj.

Ajo së fundi është bërë nënë për herë të parë dhe duket se Linda dhe bashkëshorti i saj kanë vendosur të dalin për të jetuar në një hapsirë të e më të madhe.

Para disa ditëve Linda ka treguar përmes disa fotografive se ajo po e mobilon shhtëpinë e saj të re ku do të jetojë me familjen.

Ndërsa tani duket se shtëpia është gati dhe po duket një ambient i mahnitshëm.

Këngëtarja e famshme kosovare e cila jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës me bashkëshortin e saj amerikan, solli në jetë muaj më parë vajzën Kaimanën.